Főoldal | Cégismertető | Katalógusok | Kapcsolat

A TYROLIT Schleifmittelwerke Swarovski KG Európa piacvezető köszörűszerszám gyártójaként, a köszörűszerszám gyártásban és forgalmazásban szerzett több mint 80 éves tapasztalatával, innovatív szellemiségével és maximális vevőközpontúságával áll a vevők rendelkezésére a világ minden részén.

A magyarországi TYROLIT Kft a világszerte ismert cég valamennyi termékét forgalmazza a hagyományos korund és szilíciumkarbid valamint a szuperkemény gyémánt és CBN szemcsézettel, a legkülönbözőbb felhasználási területekre, melyek a következők:

 

. Fémgyártás és feldolgozás
. Precíziós megmunkálás
. Kőfeldolgozás és megmunkálás, üvegmegmunkálás
. Építőipar Kereskedelem

A TYROLIT Kft. a folyamatos kiszolgálás biztosítására telephelyén raktárt üzemeltet, ahol állandóan megtalálhatók a leghasználatosabb vágó- és tisztítókorongok, lamelle-rek, lamellás csaposkorongok, drótkorongok, kerámiai kötésű köszörűkorongok, fenő-idomok, gyémántszemcsés vágókorongok.

A kereskedelmi árú forgalmazását széleskörű, szakkereskedői hálózaton keresztül juttatjuk el a felhasználókhoz.

Szakértőink műszaki tanácsadással is a vevők rendelkezésére állnak, megismerve a vevők köszörülési problémáit konstruktívan és gyorsan ajánlják a legjobb megoldást, TYROLIT szerszámok alkalmazásával.

TYROLIT - Út a tökéletesség felé a köszörülés minden területén

Forgalmazza Magyarországon a TYROLIT Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-078894
1139 Budapest, Fáy utca 4.
Telefon: +36 1 237-1480; Fax: +36 1 237-1489
E-mail: tyrolit@tyrolit.hu

Ambíció és jövőkép

Haladás és innováció, teljesítmény és motiváltság felső fokon, piacvezetővé válás - ebből áll ambíciónk és jövőképünk. Mi, itt a TYROLIT-nál büszkék vagyunk arra, hogy mindkettővel rendelkezünk, és ezt meg is mutatjuk mindenkinek. Ezt teljesen természetesnek tekinthető. Mert meggyőződésből tesszük. Sikerrel.
Vállalatunk egyszerre hagyománytisztelő és modern. Ez adja erősségünket. Máshoz nem fogható tudástárunk, és az, hogy arra koncentrálunk, ami fontos - vagyis vevőink legjobb tehetségünk szerint történő kiszolgálására -, több mint egy évszázadra visszanyúló gyökereinkből ered.

Erős helyi kapcsolataink vannak, de ezek ugyanakkor nemzetközi irányultságúak. Ez azt jelenti, hogy vevőink számára megbízható, jövőképpel rendelkező partnerek vagyunk. Mindig előre, a jövőbe tekintünk. Fejlesztéseink egyértelműen erről tanúskodnak.
A mi cégünk szenvedélyes. Jó benyomást akarunk tenni vevőinkre termékeinkkel és szolgáltatásainkkal - a technológia, a tökéletességre törekvés és a szolgáltatás minősége segítségével.

Olyan vállalat vagyunk, amely a saját erejéből folyamatosan terjeszkedik. Vevőink számára továbbra is szeretnénk egy átlátható, rugalmas cég képét felmutatni, amely a versenytársaknál jobban megérti és teljesíti kívánságaikat és igényeiket.
Cégünk olyan munkaadó, amely magához vonzza és megtartja a legjobb szakembereket. A TYROLIT alkalmazottai nem mind egyformák. Ők egyéniségek, akik vállalatunkhoz magukkal hozzák személyes tapasztalataikat, magas színvonalú műszaki tudásukat és személyiségüket. Dolgozóink csúcsteljesítményeket képesek nyújtani vevőink érdekeinek szolgálatában egy szabad és messzemenően teljesítményorientált légkörben.

Jelenlétünk a világban

A TYROLIT-csoport a világpiacon az innovatív köszörülési, vágási, fúrási, hónolási, felszabályozási és polírozási megoldások egyik vezető szolgáltató vállalata. 13 országban 22 gyárunk van, ahol 4100 dolgozót foglalkoztatunk, több mint 80000 terméket gyártunk, vevőinknél testre szabott helyszíni szolgáltatásokat nyújtunk, és mindezt abszolút CSÚCSminőségben és -teljesítménnyel.

Ezenkívül a TYROLIT egy világméretű disztribútori hálózatot is fenntart.

TYROLIT - Minőség és szakértelem

A TYROLIT minőség
Termékeink és szolgáltatásaink minősége sikereink döntő tényezője a világméretű versenyben. Minőségpolitikánk nemcsak a termékekre vonatkozik, hanem a vállalatunkon belüli folyamatokra is, és ez a TYROLIT-nál a vállalati politika szerves részét képezi.

Az ISO 9001-re és a VDA-ra alapozott folyamatorientált minőségirányítási rendszer, amelyet motivált és kompetens dolgozóink vezettek be, lehetővé teszi, hogy ezt a minőségpolitikát a gyakorlatban is megvalósítsuk. Ily módon szeretnénk legjobb képességeink szerint eleget tenni vevőink igényeinek, és alkalmazkodni a rendkívül gyorsan változó piaci feltételekhez.

. Biztonságos és dokumentált eljárási és munkautasítások
. A folyamatok folytonos optimalizálása
. Kompetens alkalmazottaink a minőségorientált vállalati kultúra részét képezik
. Szolgáltatásközpontúság

TechCenter - TYROLIT College - Szemináriumok

Mint a technológia egyik vezető cége, vevőink számára továbbképzéseket és az alkalmazásokhoz kapcsolódó szemináriumokat szervezünk, nemcsak a Schwazban létrehozott TechCenterünkben, hanem valamennyi nagyobb értékesítési központunkban is. Ezenkívül vevőspecifikus tréningeket tartunk a vevő által megadott helyszíneken.

A Tyrolit aktív kommunikációs politikát folytat vevőivel és ügyfeleivel, amely az információcsere három alapvető elemére épül

. Tájékoztatás az új termékekről és szolgáltatásokról
. Intenzív vita a felhasználókkal a termékinnovációról, a termékjavításról és a termékfejlesztésről
. Tanácsadás és tréningek a vevők számára az alkalmazásokról és gyártási folyamatokról

Technológia

A technológiai feladatok a nyersanyagnál kezdődnek, és csak a vevőnél fejeződnek be. Ez a széles termékválaszték különleges kihívást jelent a TYROLIT vállalat kutatási-fejlesztési részlege számára, amelyet a technológia éltet. Az ezen a területen elért eredmények a TYROLIT sikereinek egyik fő tényezőjét képviselik.

. Automatizálás a kéziszerszám-gyártósoron
. Ólomleválasztás aktív filleranyagokkal a vágótárcsáknál
. HD közvetlen szinterezési folyamat a szárazon vágó fűrészeknél
. Bioszűrés és utánégetés a tiszta, szagtalan környezetért
. Near-netshape eljárás alkalmazása a kisméretű, pontos kontúrokra alakított keramikus köszörűszerszámok előállításánál

Környezetvédelmi politika

A TYROLIT termékek mind a termelés, mind a felhasználás, mind az ártalmatlanítás során rendkívül környezetbarát módon viselkednek. Ez azért lehetséges, mert a környezetvédelem a TYROLIT vállalati folyamatainak szerves részét képezi.
Az elmúlt években a TYROLIT több mint 17,4 millió eurós beruházást valósított meg környezetvédelmi tevékenysége során.

Emellett a TYROLIT a környezetvédelmet a vállalati szervezeti felépítés egyik kulcsfontosságú elemének tekinti. A TYROLIT-nál a környezetvédelem, mint nagyvállalati célkitűzés, éppen olyan fontos, mint a legmagasabb minőségi színvonalú termékek gyártása, vagy a vevői igények kielégítése. Következésképpen a környezetvédelem központi helyet foglal el valamennyi dolgozó munkájában.
Az ISO 14001 a TYROLIT nemzetközi szabványmércéje. A TYROLIT cég először 1996-ban kapta meg a környezetvédelmi tanúsítványt. Nemzetközi szinten a TYROLIT még tovább kívánja fejleszteni vezető szerepét a környezetvédelem területén.
A minőség területén az a cél, hogy a TYROLIT-csoport minden egysége megszerezze a nemzetközi környezetvédelmi szabványok szerinti minőségi tanúsítványt.

©Miró